torsdag 23. september 2010

Overvinne Fallgruvene ved Kjøpe av Undertøy

Nå som høsten nærmer seg bør du gi noen tanker til undertøyet, det kan være noen perfekte gaver for kommende vintersesong. Det er i denne tiden undertøys butikker ruster seg for den travleste perioden i året og flere menn begir seg inn i den relativt ukjente territoriet av damenes undertøy avdeling. Det er også det at menn kan finne seg helt uforberedt på de kjøpene de ønsker å gjøre.

Størrelse er vanligvis det første problemet. "Hun er omtrent denne størrelsen". Spesielt hvis det er en BH som er på shoppinglisten så kan dimensjoneringen være ganske så forvirrende. Det har blitt anslått at 80% av kvinnene har på seg feil BH størrelse, så hvis hun ikke kan få det riktig hvordan kan da hennes partner klare å få dette rett?

Her er noen tips som du kan være oppmerksom på. Observerer damen i undertøyet hennes for å se om den BH hun har på seg smigrer og gir støtte eller om den gir noen stygge buler under armene, på ryggen eller over bysten, dette vil vise om hun har kjøpt riktig størrelse BH eller ikke. Hvis hun har, så er alt som trengs en rask sjekk av BH når den er til vask eller når den ligger i undertøy skuffen for å se hvilken størrelse det er. Bevæpnet med denne informasjonen så er det bare den lille saken om å sjekke trusen. Fordi ulike undertøy produsenter har ulike syn på hva som utgjør små, mellomstore eller store størrelser, er det best å se på kjole størrelse. I Storbritannia vil dette vanligvis starte på 8, i Europa er dette lik 36 og i USA er samme størrelse en 6. Størrelsene dobles med 2, f.eks 8 UK, 10, 12 14 osv. Dette er viktig informasjon når du kjøper undertøy på nettet. Det finnes et enormt utvalg av leverandører på internett og internasjonale grenser gjelder ikke når så mange online dame undertøy butikker fraktes internasjonalt. Men mange av disse butikkene viser bare dimensjonering for sitt hjemlandet og ikke alle har diagrammer som viser de forskjellige størrelsene for sammenligning.

Fasong er neste utfordring, etterfulgt av fargen. Det er et stort utvalg av farger og stiler av BH sett å velge mellom. Dette er lurt å tenke på slik at du får gaven rett, men igjen observere hva som er slitt, dette kan gi deg et stort hint til hva som er foretrukket.

Sist men ikke minst er praktisk. Enkelte stiler vil aldri virkelig fungerer for noen mennesker. Nå er vi i området BH engineering - et annet helt komplekst tema, en grunnleggende regelen er jo større bryst jo mer støtte kreves både for komfort og utseende. Det er vakkert å se en myk blonde bh på en 32B byste, men det er svært usannsynlig at det vil se flott ut på en 36DD. Det er det samme som en spinkel g streng vil se fabelaktig ut på en slank størrelse 8, men på en størrelse 20 vil det ikke se like vakkert ut.

I et kort sammendrag - forberede deg ved å observere hva som er slitt og sjekke størrelsen på BH og kjole før shopping vil være en god strategi. Men hvis det svikter så er det alltid mulighet til å kjøpe en nattkjole. Med en nattkjole er det bare størrelsen for å sjekke og mer plass til å tillate en feil enn med en tettsittende undertøysett. Lykke til med handelen!

Undertøy- Er Stor Pen?

Vakker og sexy undertøy for store størrelser er ikke lenger vanskelig å finne. Undertøy er en viktig del av enhver kvinnes garderobe og hvorfor skulle det være annerledes for fyldigere skjønne kvinner. Som en pluss størrelse kvinne, har du mange fantastiske valg i pluss size undertøy i dag. Faktisk har det aldri vært et bedre tidspunkt for plus sized kvinner i Storbritannia å velge fra pluss size undertøymoten.

For deg som ska handle for stor størrelse undertøy, tenk på din garderobes behov. Er du ute etter et erotisk element eller noe mer mykt og romantisk? Full figur undertøy er tilgjengelig i den stilen du ønsker fra silke nattøy til sexy korsetter.

Kurvete tall virker til fordel for kvinner på jakt etter stor størrelse undertøy. For kvinner med full dype kløfter og timeglass midje, kvinner som har pluss størrelse til undertøy er laget for å fremheve det positive og ikke skjule dem. Du vil finne stilig og komfortable alternativer for en fyldigere figur. En fordel med å kjøpe pluss størrelse undertøy er at det vises tilstrekkelig for å støtte kurvene dine. Undertøy bør flatere kroppen din.

krydre opp garderoben med en pluss size korsett. Korsetter er et sexy valg og det kan legge til den feminine detaljen til dine daglige arbeidsklær. Tillat at en liten sexy bit av blonder titter frem fra V-genseren. Du kan også holde på en hemmelighet og ha en  korsett under en blusen og jakken når du skal ha en hyggelig overraskelse for elskeren din senere på kvelden.
Fyldige og skjønne kvinner føler ofte at det ikke finnes alternativer for dem i truser bortsett gammeldagse "bestemor truser". Vi har mange fantastiske sexy pluss size undertøy truser og tanga. Pair en nydelig sexy tanga med korsett, og potensialet for at det skal være moro har bare økt kraftig. Enhver kvinne trenger sexy truser i sin skuffe. Vi har truser og tangaer tilgjengelig i et bredt utvalg av farger.



Vi har et fantastisk utvalg av pluss størrelsen undertøy for bruder. Hvordan har du planlagt din bryllupsnatt? Er du en prinsesse eller en erotisk danser? Vi har et bredt utvalg av sexy pluss size undertøy som spenner fra elegante til det rene og erotiske.
Er du ute etter en gave til kvinnen i ditt liv? Har du vurdert noen helfigur undertøy alternativer i vårt undertøys galleri? Som du ser har vi alt fra en vakker pluss størrelse korsett til sexy silke nattøy. Silke er et perfekt valg for den spesielle gaven. Hvis du planlegger en natt med dampende lidenskap bør du kjøpe en sexy pluss size undertøys erotisk sett.


 Undertøy store størrelser er tilgjengelig over hele verden, inkludert Storbritannia. Å ha en fyldig figur er din lisens for å være en sexy kvinne. Ikke tving deg inn i alt for lite undertøy, du kan ha det undertøyet du ønsker deg i din størrelse. Pluss size undertøy er den samme som andre aspekter du har som kvinne, mer kurver og nå flere valg. Verden av undertøy for større størrelser har blomstret - valgene er uendelige. Plus sized kvinner forener seg - vakkert undertøy er din fødselsrett!

En Fascinerende Natt i En Flott Undertøy

Er du lei av ditt slitte blonde eller silke undertøy? Er du modig og eventyrlysten nok til å smake på andre former for undertøy? Da er du den rette til å prøve ut undertøy laget utelukkende av lær. Det er ikke lett å transportere ut skinn dameundertøy. Det er mye sjarm og tillit som skal til for å ha på seg dette undertøyet. Så når du er helt trygg på deg selv, din personlighet og vår stil så er det bare å velge skinn undertøy. Undertøy har denne sjeldne kvaliteten for å fungere som et speil til din stil, din kroppsbygning og din sjarm.
Så riktig valg av undertøy fungerer som en katalysator. Selve ideen av lær laget av undertøy vekker en veldig rå følelse i deg selv og legger litt ekstra krydder til det nesten døende forholdet. Selv om god kvalitet i skinn er litt dyrt i forhold til undertøy laget av andre materialer, kan man finne forskjellige tilbud tilgjengelig på markedet som kan gjøre handelen mer spennende. Lær undertøy er komfortabel og veldig sexy.
Så hvis du tenker på å gi partneren din en berg og dalbane med dine kurver så skynd deg jente! Gå og kjøp skinn undertøy. Undertøy har alltid fungert som et verktøy til å forbedre sex appeal. Så hvor god du er i sengen er til en viss grad avhengig av hvor sexy undertøy du har på deg. Man må alltid være forsiktig når du kjøper undertøyet ditt.
De fleste kvinner har ikke kunnskap til å forstå deres kroppstype og til slutt velger å kjøpe feil ting. Det er derfor alltid anbefalt å ha en grunnleggende kunnskap om undertøy og så gå for en skikkelig kjøp. Lær undertøy kan være en del eller to separate stykker, en del lær BH og en truse. Lær undertøy er for det meste av korsett typen, selv om normalt to stykker er også tilgjengelig.
Undertøy i lær har blitt en svært vanlig type av kvinners undertøy. Undertøy skal være sexy, attraktive, men likevel behagelig å ha på. Konseptet med damer iført undertøy og ikke korsetter utviklet i senere halvdel av det 19. århundre. Med tidens her det blitt en stor forandring i type, form og bruk av materialer.
Tidligere ble undertøy laget av chiffon eller silke med blondegrenser. Men i dag vil kvinner ha undertøyet mye dristigere og da vil også materialet i undertøyet forandre seg. Undertøy i lær er rart å tenke på, men det er et faktum at det er trendy! Selv designere har spesialisert seg i undertøy design.

Riktig beslutning og det riktige valget i riktig øyeblikk kan gjøre underverker for deg. Bare husk å gjøre de riktige tingene og du vil sikkert få tak i partneren din!
Vil du ha fine Kjoler ? Ta en titt på http://www.lingeributikken.no/