tirsdag 22. mars 2011

Ballkjoler For Deg Som Elsker Mote

Ballkjoler har blitt en trend i dag.
Skoleball  er uten tvil det største sosiale arrangementet på skole kalenderen.  For de fleste jenter hva de skal ha på er deres høyeste prioritet slik at søket etter den perfekte kjolen begynner. Det er mange stiler av ballkjoler og kjoler å velge mellom. Så hvordan vet du hva som kommer til å se best? La meg  forklare hvilke typer ballkjoler du kan velge.
Formelle Ballkjoler - Den klassiske Askepott stil kappe med en montert bodice og en full skjørt. En ballkjole med et skjørt som bluss ut som beina til en A med vertikale sømmer som går fra skuldrene til hem.
De fleste av oss ikke har den perfekte ballkjoler.  Du kan velge  en ball kjole eller kjole som fremhever dine eiendeler. Her er noen tips om hvordan du gjør det.
Prøv – For å vise frem dine lange ben prøve en full lengde kjole kanskje med en front eller side splittet.
Hvis du har store bryster  prøv - V hals kjoler eller kjoler, men IKKE vise for mye pupper og  sørg for å ha en støttende BH.
Hvis du har store hofter og ønsker å gjøre dem ser mindre prøv kjoler som den klassiske ball kjole som Askepotts ballkjole. En kjole som trekker fokuset oppover. Unngå  V-hals, som fører øyet nedover.
Hvis du ønsker å flate ut magen prøv - et imperium line kappe som vil gi deg en lang, slank utseende. Prøv korsett-stil bodice, som vil fremheve din bust.
Hvis du er tung i armene prøv  kjoler med korte ermer. Se etter en kjole som har en kjæreste hals, noe som vil trekke oppmerksomheten til din byste i stedet for armene. Hvis du ønsker en stroppeløs kjole prøve en wrap.
Hvis du er korte, og ønsker å se høyere unngå sko med ankel stropper.
Hvis du har en stor bytte og vil skjule det  prøv Et korsett-stil eller en annen type montert bodice kjole.  Du må unngå kappe stil kjoler eller kjoler eller noe laget med mega-klengete materiale.