tirsdag 8. mars 2011

BH- Vet du hvilken BH størrelse du bruker

Vet du hvilken BH størrelse du bruker? Har du målt deg sammen med en ekspert? Vil du ha din BH til, støtte, sport, dekke seg til osv?
Mange jenter starte ikke med riktig BH og gjør heller ikke det gjennom det meste av sitt liv. Som tenåring vokser du stadig, dette kan føre til belastninger forårsaket av en dårlig tilpasset bh som senere gir problemer med holdning og ryggsmerter. Det er derfor vi foreslår at du måler deg sammen med en BH ekspert minst to ganger i året eller etter hver tydelig vekst. Din første BH vil ikke kunne brukes over alt og er ikke egnet for alle anledninger. I dag er BH tilgjengelig i mange varianter, støtte, sport, stroppløs, bøyle, ryggløse og listen fortsetter. Du burde egentlig ha mange forskjellige BH, hver og en for en bestemt aktivitet og rolle.
Et par nyttige tips:
En bh skal ikke være for stram når du er tenåring? bryster vil fortsette å utvikles.
Det viktigste å huske er komfort.
Pass på at BH stroppen ikke kutter seg inn i skuldrene.
Pass på at brystene ikke henge ut av bunnen, sidene eller toppen av BH.
Støtte er ikke bare for store cup størrelser. Mindre cup størrelser trenger også støtte for å unngå stygge fremtidige strekkmerker.
En enkel Sports BH vil være perfekt som din første bh, og de er tilgjengelige i alle størrelser fra små, mellomstore og store. Sports BH er for yngre jenter som har begynt å utvikle bryster, men som ikke passer inn i de gjennomsnittlige BH størrelsene. Hvis brystene er større enn gjennomsnittet, og krever en full tilpasset BH, så bør du ha en slik BH, uansett alder!
Med all denne informasjonen for hånden, er du nå klar til å finne deg selv din første BH. Mange kvinner har måttet tåle år med ubehag og noen ganger uutholdelig smerte, ganske enkelt fordi de ikke kunne få gode råd. Hos lingeributikken kan du finne et stort utvalg av BH. Nå som du vet hva du skal se etter så er det bare å begynne å handle. Lykke til.

Lingeributikken Leverer BH, Korsett, Selskapskjoler i Norge

Nå alle kan kjøpe produkter til Linegributikken i Norge uten å betale toll. I forbindelse med å etablere ny bedrift i Norge, Lingeributikken.no annonserer sin avdelig i Norge. Lingeributikken tilbyr Lingerie XXL, Lingerie, Kostymer, Herreundertøy, Kjoler, Sexleketøy, Vesker og Parfyme.
Lingeributikken har eksistert siden november 2005 og har med tiden utviklet seg til å være en av de største online nettbutikker innenfor handel med lingeri/undertøy. Hva gjør Lingeributikken til en enestående bedrift? Fordi i løpet av alle disse årene,  har denne bedriften fått gode avtaler og fornøyde kunder.
Nå kan norske kunder kjøpe varer som selskapskjoler, BH og BH sett, Sexy lingeri og mye mer i laveste pris med topp kvalietet fra Lingeributikken.no og du slipper å betale for toll mellom Danmark og Norge.
Linegributikken legger av og til ut nyheter som tilbyr flotte produkter til laveste pris i Norge.
Hvorfor bør du kjøpe dine varer hos Lingeributikken.no?
I forhold til de andre online butikker, Lingeributkken tilbyr kjoler, undertøy, lingeri med konkuransedyktige priser. Kvalietet er også viktig.
Det er mange som bor på steder hvor det er vanskelig og dyrt pendle mellom hjemmet og byen. Lingeributikken.no er en løsning hvor du kan bestille din vare og motta den innen et par dager.