tirsdag 25. januar 2011

Hvorfor Bør Du Kjøpe BH

Lingeributikken har en samling av BH i høy kvalitet som kommer i alle former og som gir full støtte og beskyttelse.

En brystholder eller BH er et plagg for kvinner som skal gi dekning og støtte til kvinners bryster. En typisk BH er bygd opp av stroppene på begge sider av skulderen, to kopper som ligger rundt brystene, et senter panel, et band som holder de to koppene som går under brystene, og en lås eller en BH feste som lukker brystholderen. En brystholder er vanligvis laget av materialer som bomull, blonder eller spandex, avhengig av hvilken stil og funksjon produsenten hadde tenkt.




De brystholdere som Lingeributikken har kommer i forskjellige typer, avhengig av materialet som brukes, funksjon og stil. Låsemekanismen kommer i forskjellige stilarter. En BH som stenger i front, en annen som lukker i ryggen, en som ikke har stropper som vil være perfekt for kjoler uten skuldre, push-up BH for det vidunderlige ekstra løft og støtte og sexy halv-cup. Lingeributikken har det aller meste innen BH.

Lingeributikken har et stort utvalg av BH i forskjellige størrelser siden vi vil dekke alle kvinners behov for BH. Det finnes forskjellige typer brystholdere for ulike størrelser og former på en kvinnes bryster. Båndet er omkretsen rundt kroppen som ikke inkluderer brystet. "cup størrelse" indikerer bryst volum, og det angis med bokstaver.

Lingeributikken gir et utvalg slik at kvinnes bh passer henne rett og sørger for at kvinnen får en flatterende figur hver gang hun bærer brystholderen og samtidig gi henne maksimal støtte som vil få henne til å føle seg komfortabel. Kvinner med store bryster vil vanligvis opplever ubehagelig og irriterende ryggsmerter på grunn av utilstrekkelig støtte av brystholdere. I Norge har en undersøkelser viset at rundt 69% av alle kvinner bruker feil størrelse på sine brystholdere. Dette var sannsynligvis på grunn av manglende kunnskap om BH. Det er også problemer med å finne store BH selv om produsentene i dag har kommet med brystholdere som er beregnet for kvinner med større bryster enn gjennomsnittet.

Lingeributikken tilbyr brystholdere av alle slag og størrelser. Brystholdere kommer i cup størrelser fra A til DD. Det å finne riktig cup størrelse kan være forvirrende. Brystholderprodusenter i Europa skaper brystholdere som vanligvis kommer i økende størrelser. Den eneste måten å få riktig BH er ved å prøve brystholderen. Band størrelse bestemmes ved å få omkretsen av kroppen rett under brystene. BH størrelse kan også endres avhengig av vektøkning og vekttap. Menstruasjonssyklusen forårsaker også endringer i BH størrelse med en kvinne.

Ifølge statistikken har den gjennomsnittlige kvinnen i Europa i dag minst seks BH. Ut av de seks brystholdere, vanligvis en er farget og en er en bh som ikke har noen stropper. Brystholdere er opprettet for ulike funksjoner, så du kan finne brystholdere på Lingeributikken som vil gi deg det behovet du er ute etter. Det er også bh som viser kvinnens kløft i veldig tydelig.

Uansett hva din størrelse eller form er, så er det en BH fra Lingeributikken som vil være noe for deg.