onsdag 29. desember 2010

BH Kjøping Etter Stil

Det er flere ting som må betraktes i BH kjøping. Jeg har en hat / kjærlighet forhold til sexy sett, hovedsakelig fordi jeg alltid finner de jeg elsker, men hater det at jeg aldri kan finne den rette for meg. Vil du vite hva problemet er? De settene som jeg finner er alltid for små for meg. Produsentene bruker statistikken til å sette en viss størrelse med et par truser, men de er ikke alltid i rett størrelse. Noen kvinner er større oventil enn nedentil. Noen kvinner er større der bak enn de er i brystet. Ikke alle kvinner kan få et sexy undertøy som allerede er satt sammen. Spesielle størrelser kan kreve spesiell shopping, men takket være et bredere utvalg, bør du likevel være i stand til å sette sammen et sett som fungerer for deg. Her er tipsene for å finne den beste :

BH Handle etter størrelse

Hvis undertøy størrelsen er typiske og har gjennomsnittstørrelse, kan du kanskje kjøpe settet som det er, men hvis den ene er større enn den andre må du kjøpe hver del individuelt. Alltid starte søket etter størrelser som er mest vanskelig å finne.

BH Handle etter stil
Hvis du ikke har det vanskelig med å finne den riktige undertøy størrelse, kan du handle sexy undertøy sett av riktig stil, du kan jakte etter spesielle farger eller mønstre. Si at du finner en nydelig smaragdgrønn BH med en svart blonde overlegg, og det er i din størrelse! Du kan sikkert finne matchende truser i butikker eller på stedet, vanligvis uten å måtte flytte en fot fra der du står. De fleste butikker vil sette det som passer sammen ved hverandre. De elektroniske nettsteder vil også vise eksempler på hva som vil gå med hver BH.

BH Handle etter plassering
For noen mennesker kan det å kjøpe en BH med truse være en enkel jobb, de kan finne det de leter etter over alt, løper inn og kom ut igjen med en vakker sexy BH-sett. For andre er det mer arbeid å finne det riktige settet.



Besøk lingeributikken og velg din BH og BH sett

mandag 27. desember 2010

Sexleketøy For Han

Menn  har klare og tydelige preferanser og valg. Sexleketøy for dem er midler til å avlaste seg og glede seg med. Mange av disse nyvinningene er rettet for det samme. Noen av sexleketøy for menn har som mål å øke tilliten og komforten hos mennene.
Den vanligste av sexleketøy for menn er den mannlige onanistar. De kommer i en rekke former og størrelser. I utgangspunktet er de rørformede i struktur og laget av silikon eller lateks, dette for å etterligne skjeden til en kvinne. De er designet for å gi brukeren følelsen og friksjon han ville ha følt under samleie. Den mannlige onanistar er trygge og enkle å bruke. Disse kommer i forlokkende pakker slik at brukeren kan fantasere av populære pornostjerner og modeller. En annen type sexleketøy som er en variant av samme modell men som omfatter både anal og vaginal samleie alternativer.
Penisringer og penis utvidelser er sexleketøy for menn som har for mål å skjenke tillit. Mens penisforlenger er laget av silikon eller gummi for å holde følelsen av penis i live for kvinner, men  penisring er kjent for å være laget av ulike materialer, silikon er den mest populære, metall varianter finnes også. Disse sexleketøy har blitt mer forlokkende ved tilsetning av vibrasjon funksjonen samt klitoris og anal stimulatorer. Forsiktighet bør tas ved bruk bruk eller strammeversjoner av disse kan resultere i brudd på blodårene i penis.
En annen populær sett av sexleketøy for menn er penis pumper. Disse pumpene er antatt å være i stand til å øke penis størrelse og ytelse. Penis blir satt inn i røret og det vil bli pumpet et vakum inn i rører, dette for at penis skal bli større og du vil få bedre utholdenhet. Dette kan ikke bli støttet av vitenskapelig legitimasjon, men har positive tilbakemeldinger av mange menn. Når du bruker sex leketøy som disse bør du være forsiktig slik at nivået av vakuum ikke blir for høyt, dette kan resultere i brudd i blodkar inne i penis.
Sexleketøy er tilgjengelig for menn som er på farten, ikke har nok tid til å gå på date eller er borte fra sin partner. Disse sexleketøy er bedre kalt oppblåsbare dukker. Dette er dukker blåst opp av luft, deres struktur ligner en menneskelig jente, hennes vagina og anus, dette vil gi seksuell nytelse for mannen. Disse dukkene kan ha vibrerende funksjoner for videre seksuell stimulering.
Noen menn liker andre sorter sexleketøy. Det kan hende han liker sexleketøy som rolige vibratorer eller prostata massasjeapparater. Alt i alt, som den vise sier, alt arbeid og ingen lek gjør Karl en kjedelig gutt … så hente leketøyet ditt, det er leketid!