torsdag 30. september 2010

Hvor Sexy og Vakker Du Kan Være Ved å Vise Dine Kurver i En Flott Undertøy

Shopping for undertøy er en av de mest personlige og kjærlige ting en kvinne kan gjøre for seg selv. Undertøy feirer en kvinnes sensuelle, seksuelle natur og hennes glovarme Goddess selv. Undertøy viser hennes kvinnelige kurver og hver kvinne som elsker seg selv ønsker å handle for undertøy slik at hun kan føle seg sexy hvert minutt av hver dag.

Noen kvinner først lære om undertøy når de skal gifte seg. Butikkene som tilbyr undertøy,  brude selge korsetter og større bryster valg for å gjøre enhver brud vakker i hennes brudekjole og nydelig på her bryllupsreisen natt når hun tar av seg kjolen foran sin nye ektemann. Forhandlerne tilbyr også brude tilbehør som brude garters, rene strømper og lange satin hansker.

Du kan også finne lår-høye strømper, myk silke sove kjoler, sexy baby dukker og sensuelle kapper for bryllupsreisen.

Sexy undertøy kommer i så mange fristende, spotter, ertende stiler. Du er sikker på å drive din elsker vill med forlokkende se gjennom undertøy og ren undertøy. Stoffene er deilig behagelig for huden din og forbedre hver eneste feminine trekk ved kroppen din. Mange nettbutikker selger sexy BH, hylle BH, BH med åpne tips, erotisk undertøy kombinasjoner samt fishnet kropp strømper og sexy thongs, stupbratte silkeaktig nylon strømper, og så mye mer.

En utrolig flott innføring i sexy undertøy er design for addisjonstegn størrelse kvinner. Sensuell BH, større bryster, korsetter, baby dukker, silkestrømper og kroppen strømper gjør at du føler deg og ser ut som den sensuelle Gudinnen du er. Om kvelden kan du skli inn i vakre silkeaktig kjoler, Chemises og badekåper til romantikk din elsker og få ham pesende etter mer av deg. Hver Rubenesque kvinne vet hvor sexy hun egentlig er, og den sensuelle stiler, farger og tilbud for pluss størrelsen kvinner bekrefter denne sannheten på så mange nivåer. Shopping på nettet for en perfekt kropp er morsomt, spennende og godt for sjelen.

Lingeributikken.no har flotte veldig sexy og sensuelle undertøy som for eksempel mesh paljetter og som passer til hver kropp og hver kurve. De har glidelås, og forklær og silketrykk og stripede og kamuflasje og prikker i tillegg til skolen jenter. Uansett hva du vil, kan du ha på lingeributtiken. Avhengig av sexy humør, kjole for å lykkes enten på soverommet eller i styrerommet! En utrolig morsom ting kvinner gjør er å ha på seg kjole i sexy undertøy. Det er bare så sexy og morsomt å vite hvordan du ser ut under din kjole ! Og de mennesker du møter kan bare forestille seg hvor vakker og sexy du er!

Det finnes en del undertøy som viser hvor sexy og vakker du kan være ved å vise dine kurver bedre. Du kan vise litt eller viser mye, men du vil sikkert vise frem din sexy krop! Den fantastiske farger og blonder og fiskegarn og smykker vil banke din manns eller kjærete sokker av når du viser ham dine vakre sensuelle selv i en sexy undertøy for deg! Du vet hva jeg snakker om jenta!

Så begynne å søke på lingeributikken etter den perfekte undertøy for deg. Du vet at du er sexy, fantastisk og fresende så hvorfor ikke finne noen undertøy som viser hvor vakker du er! Du fortjener å vise sexy stil i en sexy undertøy?

tirsdag 28. september 2010

Retro Undertøy og Vintage Undertøy

Retro hofteholdere kommer i et bredt spekter av stiler og design slik at du kan bruke dem under alle typer klær. Du kan bruke dem under dresser, brudekjoler, aftenkjoler, bukser og dressbukse. Du kan til og med bruke dem under skjørt, kjoler og jeans. Noen har til og med kroker, slik at du kan bære dem med strømper for å oppnå det ultra glam og retro utseende.


Bullet BH var veldig poppulært på 50-tallet, kule bh, kjegle bh eller spisse BH som de også var kjent som, var veldig poppulært blant pinup jentene som levde på denne tiden.

Selv om de er svært komfortable så var ikke komforten den viktigste årsaken til at disse ble brukt. Årsaken til at noen jente ville ha en kule bh var å trekke oppmerksomheten mot det hun betraktet for å være hennes beste eiendeler og bullet BH var veldig effektiv på å gjøre nettopp det. Vanligvis ble den brukt under myke stoffer, det var oppsiktsvekkende kreasjoner designet for en ting og bare en ting, å få alle til å legge merke til jenta.


Strømper og bukseseler var meget poppulært på 40- og 50 årene før tights kom på 60-tallet. så for å fullføre retro undertøy samlingen din, strømpeholdere er et must å ha. Det er delte meninger om hvorvidt din strømpeholder og strømper må være samme farge. Svart og hvit er en populær kombinasjon akkurat som svart og rød er, men mange andre fargekombinasjoner virker også bra.

Du får et mer sexy utseendet med strømpebånd. Opprinnelig blir disse elementene brukt til å hjelpe med å støtte strømpe, men nå er den mest brukt til dekorasjon.

Det er ingen tvil om at når du er iført strømper og strømpeholdere så gjør du at du føler deg mer feminin og sexy. De øke tilliten til deg som bruker de og setter et smil på ansiktet til den som ser.

Lingeributikken har den unike evne til å produsere en stil over et stort spekter av størrelser og så nesten hver "kropp" uansett hvilken fasong eller størrelse. De har det siste innen mote, design og farger, og føler deg trygg i vissheten om at Lingeributikkenbryr seg.
Vi er et lite firma og vi tar våre kunders behov på alvor. Ta en titt på undertøy, undertøy i storre størrelser og

mandag 27. september 2010

Hvordan Kan Du Finne en Passende BH

Har du pupper som spretter? Da har du definitivt på seg feil BH. 80% av alle kvinner bruker feil størrelse på sin BH. Du må sørge for at du får deg riktig størrelse. Gå inn og få målt din størrelse. Deretter, prøv noen forskjellige størrelser i nærheten av det du har fått målt. Noen kvinner har en kort rygg og derfor velger de en cup størrelse opp og ett band størrelsen ned. For eksempel, hvis du har målt deg til en 38D, da kan du godt prøve en 36E også. Hvis du har en stor rygg, da kan du prøve en størrelse større band og en cup størrelse mindre. For eksempel, hvis du har målt 38D, kan det være lurt å prøve en 40C også.

Hvis brystene fremdeles sprette mye med riktig BH-størrelse. Du ønsker kanskje en annen stil på din Bhen din eller en full dekkende BH?  De har ekstra materiell som støtter bedre hos jenter med større bryster.

For å få best mulig støtte bør du gå med en sports BH. Det er noen kvinner som bærer sports BH hver dag. De er designet for å håndtere bevegelse. De er ikke opptatt av mote som de fleste BH. De har spesielle funksjoner for å holde brystene på plass. Noen sports BH komprimerer og andre innkapsler hvert bryst. Hovedformålet er å støtte brystene, leddbånd, sener, og brystvevet i brystene. Sports BH er spesielt utviklet for å håndtere alle typer aktiviteter.

Hvis du ikke vil bruke en sports-BH hele tiden må du fortsatt beskytte brystet. Den beste BH for støtte i tillegg til sports BH er den støpte wiren under BH med sterke band, brede stropper og side støtte. Det minste kravet for alle BH er at de bør du ha en god kvalitet band. Det meste av støtten kommer fra bandet. Sørg for at bandet passer ordentlig med plass til en pekefinger godt i mellom bandet og ryggen. Det bør ikke være så tettsittende at rygg fettet blir hengende ut.

Som en kvinne ønsker du ikke at brystene skal sprette for mye. Du kan da skade brystsvev og brystene dine vil begynne å henge mye tidligere enn din alder tilsier. Du må beskytte brystene. Prøv noen forskjellige BH. Hoppe rundt i garderoben for å sikre deg om at brystene holde seg på plass. Kjøpe sports BH hvis du vil ha variasjon, i det minste sørge for at BH har en god solid band som passer. Stil er god, men sørg for å begrense sprettende bryster. Du ønsker å bli løftet opp i mange år fremover.
 Mange kvinner har det vanskelig å finne den rette størrelse som passer best. På lingeributikken.no
siden finner du flotte undertøy, med rimelige priser og fine farger. Her vil du finne undertøy i store størrelser