onsdag 6. oktober 2010

Kjoler- Fakta Om mote og kvinner

Mote og kvinner er nesten uatskillelige. Stort sett har alle kvinner en tendens til å ha den medfødte sans for mote. Men noen ganger vil selv de beste divaer ha en tendens til å rote til sin klesstil. Den primære årsaken til slike motetabber er fullstendig uvitenhet om kropp, type og form.
Kvinner må være klar over hvordan sin figur er for å kle på seg passende og estetisk. Enhver kvinne har en tendens til å ha noen positive og negative sider angående kroppen sin. Men med riktig klær og stil vil kvinner være i stand til å fremheve sin positive sider og dekke over sine egne feil. For å oppnå dette målet må kvinner vite hvilken type eller form de tilhører. Her er noen tips som vil hjelpe kvinner til å kategorisere seg i disse figurtypene.

?  Pæreformet kvinner finnes det mange av. Disse kvinnene har en tendens til å være runde og er tyngre på hoftene og nedre del av kroppen. Disse kvinnene har imidlertid ikke en bred øvre del. Snarere er de smale på øvre del. Det er derfor mulig for slike kvinner å velge spesielle kjoler  eller klær som skulle fremheve deres øvre del og ta øynene bort fra sine tyngre lår og hofte området. For å tone dem litt vil mørke farger være en virkelig stor fordel siden  disse fargene ville gi en slankende effekt. Wrap kjoler er egnet for en slik struktur siden de pleier å skjule fettet på nedre del av kroppen. Skjorter, topper, rette skjørt  og V-hals er ideell for slike kvinner.
?  Eple formet kvinner er akkurat det motsatte av pære formet. Dette skyldes det faktum at disse kvinnene har en tendens til å ha en tung overkroppen med omfangsrik midje og tung brystlinje. Disse kvinnene må være ekstremt forsiktig med sine skjorter, topper og andre tekstiler av øvre klær. Trendy jakker kan brukes til å skjule eller tone ned midjeområdet og dermed gjør det slik at man ser litt tynnere ut. Kvinner kan også gå for A-line kjoler som virkelig står i forhold til deres figur og dermed gir dem et tiltalende utseende.
?  Skjønte jenter og kvinner som er svært kort. Det er da viktig å velge klær som viser disse kvinnene høyere og langstrakt. Den mest foretrukne typer halslinje som ville virkelig passer dem er V-hals og U-hals. Stoffene som brukes til klær skal være flytende og svært lett i vekt. Korte skjørt er en fullstendig "NEI" for korte kvinner som ikke har lange slanke ben. Unngå prangende smykker og tilbehør på klær. Dette vil bare bli en stor mote og stil katastrofe.
?  Rektangel formet kvinner har en tendens til å ha ganske god figur. Noen kan til og med si at de ser ut som idrettsutøvere på grunn av sin slanke utseende. Sigøyner skjørt, lange skjørt, mønstre og kjoler er perfekte for disse kvinnene.
?  Timeglass formet kvinner har den flotteste tallene. De er perfekt tonet og veldreid. Det er denne kroppstypen som alle kvinner ønsker å ha. Disse kvinnene har ingenting å bekymre seg om når det gjelder alle slags kjoler og klær, alle klær vil passe dem veldig bra.

tirsdag 5. oktober 2010

Kjoler For Alle Som Er Glad I Mote og Klær

I dag er det mange forretningskvinner som trenger fine kjoler. De dagene der det finnes bare svarte eller brune kjolerne er borte og en ny stil av kjoler spesielt designet for den moderne foretningskvinne har kommet.
De kommer i en rekke farger og design som har den moderne foretningskvinnen i tankene. Hva kan være bedre enn å kjøpe en kjole i fin farge med en flott design som du alltid har ønsket deg?Kjoler i silk for kvinner er en flott gave til et jubileum eller fødselsdag.
Lingeributikken har på lager kjoler for ethvert budsjett og med alle de forskjellige stilarter som finnes.
Hvis du er en mann, jeg er sikker på at du vil kunne finne en passende kjole for kvinnen du elsker.
Du kan vanligvis kjøpe en god elegant lang aftenkjole eller cat suit med V hals eller smart sommerlig kjole.  På lingeributikken finenr du vakre og stilfulle kjoler. Du kan forestille deg selv i en av dem. En fordel med å handle på denne nettsiden er den   lave prisen på  alle elegante kjoler. Grunnet er at   De har gode innkjøp og effektiv produksjon og derfor  kan de tilby deg disse kjoler til priser, som ligger vesentlig under, hva du finner andre steder.  Her finenr du forskjellige størrelser og farger som for eksempel:XXS, XS, small 87.92 cm, medium, large, XL, XXL
 Ta en titt på aftenkjoler med flotte design her

mandag 4. oktober 2010

Kjoler- Norske kvinner og mote

I dagens moderne verden er barrierer som skiller menn og kvinner sakte på vei bort. Et resultat av dette er at vi tydelig kan se hvor mange kvinner som bruker dokumentmapper, dette har vært økende de siste årene. Disse dokumentmappene ble en gang brukt utelukkende av menn siden de var ment å utstråle en maskulin følelse. I dag er de fleste kvinner bevisst på mote, men når det kommer til å være profesjonelle, kan de holde sine egne stil mot mennene i næringslivet ved å kombinere mote samtidig som de vil være en respektabel profesjonell.
Det er mange koffertprodusenter i dag som designer kofferter som skal passe kvinnenes profesjonelle stil og mote. Dette hjelper kvinnen til å velge en stil og mote som passer akkurat for henne. Disse mønstrene er litt forskjellige fra mennenes dokumentmapper. De fleste av designene er fargerike å gjør at de ser ut som skuldervesker på størrelse med en dokumentmappe, nytten av en dokumentmappe er der fortsatt uansett hvem det er for. Men fortsatt er det noen design som ligner på menns dokumentmapper fordi det er det kvinner foretrekker, denne komplette profesjonelle utseende.
En annen ting om kvinner ønsker er at de har mye tilbehør og at det er et skjønnhetsprodukt de alltid ønsker å bruke og bære med seg. Dokumentmapper for kvinner har også rom til tilbehør og skjønnhetsprodukter siden det er design slik som kvinnene ønsker å ha det.
For kvinner som virkelig ønsker å kle seg opp under møter, konferanser og offisielle virksomheter vil en dokumentmappe som matcher hennes klær være veldig viktig. Det er derfor profesjonelle kvinner har mer enn én koffert som de kan ta med på møter. Shopping etter dokumentmapper for kvinner er normalt for profesjonelle kvinner fordi det er det samme som når menn ser på sitt fysiske utseende, de begge vil se bra ut. Kvinner er mer opptatt av mote enn det menn er, en profesjonelt utseende på en kvinne kan se helt annerledes ut for menn. Men for andre profesjonelle kvinner ser de dette på mote som svært profesjonelle.
Det har vært mange år siden kvinner begynte å bruke dokumentmapper. På grunn av populariteten til dokumentmapper for kvinner og fantasien til mote og bag designere, er det mulig at i nær fremtid at alle vil være komfortabel med kvinner som bruker dokumentmapper. Populariteten og aksept av konseptet skjer allerede i dag. Profesjonell kvinner finner måter  på hvordan de kan se profesjonell ut med en koffert uten å se maskuline ut. På lingeributikken finner du flotte kjoler, undertøy ( undertøy i store størrelser) og mange flotte produkter som alle kvinner er glad i. Ta en titt på webside her