mandag 23. april 2012

Festkjoler 2012- Valg av kjoler til fest

En flott kropp i en pen lang festkjole. Kjole-huset.no selger kjoler i alle størrelser. Følgende er en festkjole som du kan bruke til fest.


Nydelig sort/rød kjole med Justerbare skulderstropper.
- Pent smykke ved brystet.
- Kjolen har polstrede skåler, noe som gjør at man fint kan bruke den uten bh.
- Elastisk bånd i ryggen.
- Ingen glidelås.
Materiale: 100% lace polyester
Stretch: Nei
Foret: Ja
Vask: Rens
pris: 1.111,00 NOK
Bestill festkjoler kjole-huset.no

Lange Kjoler Er perfekte til alle typer Selskaper

Lange kjoler representerer eleganse på sitt beste. Uansett type, er kjoler perfekte til alle typer festligheter. De lages fra de fineste materialer, inkludert silke og polyester. De er laget for å fremheve kvinnens kjønnhet, ofte med sexy detaljer. De tilbyr komfort, stil og bekvemmelighet ved enhver sosial begivenhet. Man får dem i en mengde forskjellige størrelser og farger, og de fremhever stilen og utseendet til kvinnene som er kledd i dem. Selskapskjoler fortrekkes av mange modeller og kjendiser når de deltar på prisutdelinger.



Lange kjoler skiller seg ut på flere måter, fra design til farge. Stilig tilbehør og sko kan også brukes sammen med dem. Prisen kan være høy, men de er laget for å gjøre inntrykk og for å brukes ved spesielle anledninger. 




Skinnende smykker kan også brukes sammen med kjolen. Motekjennere har alltid bemerket hvor imponerende disse kjolene er. De kan også brukes under formelle omstendigheter, på stilige jazzklubber og lignende. Disse allsidige kjolene har eksistert i mange år, og er alltid høydepunktet i en moteriktig trend.

Klikk deg inn på kjole-huset.no