tirsdag 8. februar 2011

Selskapskjoler- Hvordan skal man se slankere ut

Jenter er veldig glad i ta på oss fine selskapskjoler og ser sexy ut. En bemerket filosof og politiker sa en gang, kvinner er de beste skapningen Gud har laget (Aristoteles).

Og for deg som er vakker, grasiøs og smart, så er det hvordan du kler deg som teller mest. uansett varierende form, størrelse, kroppsform og farger så er det hvordan du bærer klærne som teller.

Selskapskjoler- Motetips for kvinner

 Før du prøver disse tipsene som vil gjøre deg smart, vakker og dristig i en fin selskapskjole, bør du vite hva som er mote for kvinner, spesielt hvis du er litt ekstra forsiktig med ditt utseende.

Kvinner er direkte knyttet til mote når de vil kjøpe selskapskjoler eller andre type klær. Det ville være riktig å si at ordet mote er synonymet til kvinne. Det er noe mer enn bare å ha på seg klær. Hvis du er en urban skjønnhet, skal motetrenden og stilen gå godt sammen. Få av de faktorene som definerer dine stanspunkt til mote er kroppens ramme, hudfarge, nivå av komfort og personlig holdning.

Selskapskjoler- Hvordan skal man se slankere ut

Er du en fyldige kvinne så bør du prøve å unngå ermeløse kutt. Velg mørke farger på klærne i stedet for lysere nyanser. Hvis du bruker små trykk på klærne og vertikale linjer så vil du se slankere ut.

Velg beige og blasse farger hvis du har en medium fasong. Bruk bluser da disse er til stor hjelp i å skjule fysiske feil.

Er du en tynn jente bør du være fornøyd, du vil se nydelig ut i alle farger. Alle farger og nyanser kommer til å passe deg. Du kan også prøve ermeløse klær, dype kutt og bluser.

Hvis du har en gylden hudfarge, vil gull med en blanding av kobber gjøre deg kul. Hvis du har en medium / gyllen farge, foretrekkes en blanding nyanser av hvitt, beige og bronse. Hvis du har mørk hud bør du bruke kobberfarget.
Personlig Holdning og nivå av komfort. Din holdning og nivå av komfort er veldig viktig sammen med ditt utseende og klærne du bruker.
Så uansett hvordan din kropp og hudfarge er så vil mote være noe for deg
Lingeributikken er en online butikk hvor du kan kjøpe korsett , undertøy for kvinner og menn, parfyme og sexleketøy.
Selskapskjoler for deg som vil se sexy ut!