mandag 27. september 2010

Hvordan Kan Du Finne en Passende BH

Har du pupper som spretter? Da har du definitivt på seg feil BH. 80% av alle kvinner bruker feil størrelse på sin BH. Du må sørge for at du får deg riktig størrelse. Gå inn og få målt din størrelse. Deretter, prøv noen forskjellige størrelser i nærheten av det du har fått målt. Noen kvinner har en kort rygg og derfor velger de en cup størrelse opp og ett band størrelsen ned. For eksempel, hvis du har målt deg til en 38D, da kan du godt prøve en 36E også. Hvis du har en stor rygg, da kan du prøve en størrelse større band og en cup størrelse mindre. For eksempel, hvis du har målt 38D, kan det være lurt å prøve en 40C også.

Hvis brystene fremdeles sprette mye med riktig BH-størrelse. Du ønsker kanskje en annen stil på din Bhen din eller en full dekkende BH?  De har ekstra materiell som støtter bedre hos jenter med større bryster.

For å få best mulig støtte bør du gå med en sports BH. Det er noen kvinner som bærer sports BH hver dag. De er designet for å håndtere bevegelse. De er ikke opptatt av mote som de fleste BH. De har spesielle funksjoner for å holde brystene på plass. Noen sports BH komprimerer og andre innkapsler hvert bryst. Hovedformålet er å støtte brystene, leddbånd, sener, og brystvevet i brystene. Sports BH er spesielt utviklet for å håndtere alle typer aktiviteter.

Hvis du ikke vil bruke en sports-BH hele tiden må du fortsatt beskytte brystet. Den beste BH for støtte i tillegg til sports BH er den støpte wiren under BH med sterke band, brede stropper og side støtte. Det minste kravet for alle BH er at de bør du ha en god kvalitet band. Det meste av støtten kommer fra bandet. Sørg for at bandet passer ordentlig med plass til en pekefinger godt i mellom bandet og ryggen. Det bør ikke være så tettsittende at rygg fettet blir hengende ut.

Som en kvinne ønsker du ikke at brystene skal sprette for mye. Du kan da skade brystsvev og brystene dine vil begynne å henge mye tidligere enn din alder tilsier. Du må beskytte brystene. Prøv noen forskjellige BH. Hoppe rundt i garderoben for å sikre deg om at brystene holde seg på plass. Kjøpe sports BH hvis du vil ha variasjon, i det minste sørge for at BH har en god solid band som passer. Stil er god, men sørg for å begrense sprettende bryster. Du ønsker å bli løftet opp i mange år fremover.
 Mange kvinner har det vanskelig å finne den rette størrelse som passer best. På lingeributikken.no
siden finner du flotte undertøy, med rimelige priser og fine farger. Her vil du finne undertøy i store størrelser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar