tirsdag 7. desember 2010

BH For Kvinner

Her kommer vi igjen til den opprinnelige årsaken til BH – komfort. Kvinner vil ha og fortjener å føle seg komfortabel i dagliglivet. Det er noe som nok de fleste menn tar for gitt. De trenger ikke å bekymre seg for å dekke brystet. Men for kvinner er dette en konstant daglig påminnelse, det er to utstikkere som vokser på brystet som ikke vil forsvinne. Sannsynligvis er ikke de fleste kvinner misfornøyd med det. De godtar deres bryster som en del av deres kvinnelighet (og det gjør mennene også). Så for å føle seg behagelig må de finne en komfortabel BH.
Nøyaktig hva er en “behagelig” BH? Det vil selvfølgelig avhenge av hvilken type byster den ble montert på. Og siden det er et så bredt utvalg av former og størrelser på bryster så må det være samme antall former og størrelser i BH. Og det er! kvinner kan alltid finne akkurat den rette BH som vil gi dem den støtten de søker.
Hvordan kan designere gi denne komforten? Det er akseptert at bomull er trolig den mest komfortable stoffet, det er derfor det er så mange BH laget av bomull. Det er ikke bare glatt, det puster også slik at kvinner ikke svetter.
En annen del av BH som må være komfortabel er stroppene. Nå kan du enkelt eliminere dette problemet ved å bære en stroppløs BH, men de fleste normale daglige slitasje BH har stropper. Hvis du har store bryster så må stroppene støtte for brystene uten å grave seg ned i skuldrene. For å få denne komforten har designere nå lage tykke BH med bredere, polstrede stropper for å lette trykket.
BH- Praktiske løsninger er viktig
Like viktig som komfort er i en bh, må den være praktisk. Det er så mange forskjellige typer og stiler av BH, med hver og en er laget for å oppnå et bestemt mål. Og det er så mange merker å velge mellom. Det viktige er å finne en BH som passer ditt bruk.
Se på denne listen av BH og du vil se at uansett formål vil du finne en som passer deg. For gravide kvinner, er det fødselspermisjon BH og sykepleie BH. For tykke kvinner, er det tykke BH, BH i store størrelser og undertøy. For aktive kvinner, er det sports BH. For unge jenter, det er trening BH, og deretter sin første “ekte” BH. Når du skal ha på den vakre aftenkjolen så er det stroppløs BH og ryggløse BH. For de kvinner med mindre bryster (som kanskje ønsker å ha større bryster), finnes det polstret BH.
Det er bare noen av variantene og stiler av BH som er tilgjengelig. Du kan se at BH industrien har dekket alle baser. Så vi kan lett konkludere med at de fleste BH er praktisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar